Leden uitgelicht

Stijn Geraets

17 jaar. Acteur en overig

Linda Korrel

39 jaar. Edelfigurant en publiek

Ellen Huijgen

41 jaar.

We hebben vandaag 135 castings voor je

Bijvoorbeeld: acteur, model en/of Amsterdam

Safety not Guaranteed wint Iron Herring Competition 2012
Dit artikel is geplaatst op 30 oktober 2012

Safety not Guaranteed wint Iron Herring Competition 2012

De film Safety not Guaranteed van Colin Trevorrow heeft de distributieprijs van het Leids Film Festival, de Iron Herring Award gewonnen.

Dit betekent dat het festival 10.000 euro zal geven aan de distributeur die deze film aankoopt en uitbrengt in de Nederlandse bioscopen.

Safety Not Guaranteed gaat over drie cynische werknemers van een tijdschrift, die reageren op een advertentie van een man die reisgenoten zoekt om mee door de tijd te reizen. Is deze mysterieuze, sympathieke maar paranoïde vakkenvuller gek of een genie? Hij denkt het raadsel van tijdreizen ontrafeld te hebben en is van plan binnenkort weer te vertrekken. Met z’n vieren vertrekken ze op een bijzonder avontuur.

De winnaar werd dit jaar voor het eerst niet gekozen door een vakjury, maar door de bezoekers van het Leids Film Festival. Zij beoordeelden Safety not Guaranteed met een 4.4 op een schaal van 1 tot 5.

Het Leids Film Festival ging afgelopen dinsdag van start met Ben Afflecks Argo en de organisatie kan terugkijken op een succesvolle zevende editie. Het festival trok dit jaar naar schatting 27.500 bezoekers.